Vinha da Manta, luxe canvas lodges met keuken en sanitair
Camper- en Caravanpark Camping Tapadinho, hondvriendelijk

Campings Midden-Portugal - kamperen bij Nederlanders en Belgen

Moinhos do Dão - Eco QuintaMoinhos do Dão - Eco Quinta. Diep in het dal van de Dão-rivier biedt dit paradijsje een echte "back to nature" ervaring. Voor wie op zoek is naar een kleine, ontspannen vakantieplek met aandacht voor leven in harmonie met de natuur. Rivierstrandje met heerlijk zwemwater, kano, veel info over wandelen, biologische groententuin, 3x per week restaurant. Goed gelegen voor trips naar strand, bergen en steden.

Prijs: € 6,50-8/nacht | Staanplaatsen: 6 | Taal: NL, EN, P, F

E-mail Website

Meer campings & huurtenten

Ingerichte tenten op campings in PortugalTentengids.eu - huurtenten in Portugal. Heerlijk kamperen in de buitenlucht, zonder gesjouw met tent en toebehoren? Huur eens een ingerichte tent! Op steeds meer campings in Portugal kunt u kant-en-klare tenten huren. Van eenvoudig tot zeer luxe. Van bungalowtent tot hippe yurt of tipi. Ook heerlijk: een luxe, ingerichte safaritent Portugal. U vindt ze op Tentengids.eu.

 

Website

[ pag. 1 | 2 ]
Zoek camping Midden-Portugal op de kaart
 

Safaritenten Portugal, glamping PortugalTentengids.eu: luxe kamperen in een ingerichte tent, met: glamping safaritenten Portugal en overige huurtenten Portugal.

Glamping met kinderen in PortugalGlamping met kinderen in Portugal. De leukste glampingplekjes met ingerichte tenten voor gezinnen.

 

Nieuwe adresjes & aanbiedingen

nieuwsbrief tegel

Ja, ik ontvang graag de nieuwste accommodaties, acties en last-minutes rechtstreeks in mijn mailbox: *

Voornaam:

E-mail:

* Je krijgt max. 1x per week een mail. Wij respecteren jouw privacy.

Handige links

Icon toerismeToerisme informatie Midden-Portugal, ontdek de leukste plekjes

Icon vliegticketsVliegtickets Portugal, vergelijk prijzen en boek online

Icon vliegticketsAutohuur Portugal, vergelijk prijzen en boek online

Bijzonder Portugal, anders op vakantie in PortugalBijzonder Portugal, anders op vakantie. Rondreizen, wandelen, fietsen, creatieve of wellness vakantie en meer...