Disclaimer Gastvrij Portugal

Gastvrij Portugal bevat informatie over, en links naar websites van, private en commerciële aanbieders van accommodatie(s) in Portugal. De informatie wordt uitsluitend aangeboden voor het gemak van de gebruikers van deze website.

Gastvrij Portugal heeft geen bemiddelende functie in het (ver)huren van accommodaties. Elke transactie voor het (ver)huren van een accommodatie is dan ook een zaak tussen verhuurder en huurder. Tevens is opname op deze website nadrukkelijk niet bedoeld om een bepaalde mate van kwaliteit van de accommodaties te suggereren.

Kortom, vermeldingen op Gastvrij Portugal kun je vergelijken met advertenties in de krant, of op het prikbord in een supermarkt.

Bij het samenstellen van de informatie bij elke accommodatie, besteedt Gastvrij Portugal veel zorg aan de juistheid van de gegevens. Desondanks kan Gastvrij Portugal de juistheid en volledigheid van deze informatie niet garanderen, omdat zij afhankelijk is van de gegevensverstrekking door verhuurders van de accommodaties. Derhalve kan Gastvrij Portugal niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden.

Gastvrij Portugal heeft geen controle over de juistheid en het actueel zijn van de websites waarnaar is gelinkt. Zij distantieert zich dan ook van de inhoud van de sites waarheen vanaf deze site links zijn gelegd. Tevens is zij niet aansprakelijk voor schade volgend uit het gebruik van de op Gastvrij Portugal gemelde links.

 

Meer Gastvrij

Andere landen in de Gastvrij-reeks:

» Gastvrij Spanje

Nieuwe adresjes & aanbiedingen

nieuwsbrief tegel

Ja, ik ontvang graag de nieuwste accommodaties, acties en last-minutes rechtstreeks in mijn mailbox: *

Voornaam:

E-mail:

* Je krijgt max. 1x per week een mail. Wij respecteren jouw privacy.

Handige links

Icon toerismeToerisme informatie Portugal, ontdek de leukste plekjes

Icon vliegticketsVliegtickets Portugal, vergelijk prijzen en boek online

Icon vliegticketsAutohuur Portugal, vergelijk prijzen en boek online

Bijzonder Portugal, anders op vakantie in PortugalBijzonder Portugal, anders op vakantie. Rondreizen, wandelen, fietsen, creatieve of wellness vakantie en meer...

Social Media
Icon Facebook
Over Gastvrij Portugal
Meer Gastvrij...


© A Vida Boa websites, sinds 2005 ❤