Privacyverklaring A Vida Boa t.b.v. websites Portugal vakantie .info en Gastvrij Portugal

A Vida Boa is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Op deze pagina zie je wat er gebeurt met gegevens die jij aan A Vida Boa verstrekt.

A Vida Boa
Brugmanstraat 4
5216 HS  's-Hertogenbosch
info@avidaboa.nl
Tel. (+31) (0)6 12243658

Deze verklaring is alleen van toepassing op de website https://www.portugal-vakantie.info (Portugal vakantie .info) en het subdomein https://gastvrij.portugal-vakantie.info (Gastvrij Portugal), maar niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt. Portugal vakantie .info en Gastvrij Portugal zijn handelsnamen en websites van A Vida Boa.

Heb je vragen over deze privacyverklaring, stuur dan een mailtje.

Gebruik van jouw persoonsgegevens

Op de website en bij het afnemen van diensten en producten van A Vida Boa laat je (persoons)gegevens achter. A Vida Boa vraagt alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je mailadres is nodig om je bijvoorbeeld de inspiratiemail te kunnen sturen.

Persoonsgegevens
Welke persoonsgegevens A Vida Boa verwerkt, hangt af van de functies die je gebruikt op de website (denk aan het aanmelden voor de inspiratiemail), en van de producten / diensten die je afneemt:

  • voornaam
  • achternaam
  • mailadres
  • telefoonnummer
  • adresgegevens
  • bedrijfsnaam
  • btw-nummer
  • bankrekeningnummer
  • informatie die je invult op de website, zoals het aanmelden van jouw accommodatie op Gastvrij Portugal
  • technische gegevens zoals je IP-adres, MAC-adres en zogeheten identifiers in cookies en gegevens over jouw activiteiten op onze website

 

Doeleinden
A Vida Boa verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

  • zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website
  • om je te bellen of e-mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren of antwoord te geven op vragen
  • om jou te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten
  • om jou te informeren over het aflopen van bepaalde diensten en je de mogelijkheid te geven deze te verlengen
  • voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (elke inspiratiemail bevat een uitschrijflink)
  • om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren
  • om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren

A Vida Boa is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijv. bepaalde gegevens nodig voor de belasting.

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar
A Vida Boa heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschikt A Vida Boa ongewild over gegevens van jouw kind, neem dan contact op om deze informatie te laten verwijderen.

Bewaartermijn

A Vida Boa bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

Websitedata zijn maximaal 24 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat de data geanonimiseerd worden.
A Vida Boa bewaart de administratie van klanten tot 7 jaar terug (wettelijke bewaartermijn Belastingdienst).

Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan blijven je gegevens nog max. 3 maanden in het e-mailprogramma staan.

Persoonsgegevens delen met derden

A Vida Boa verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt A Vida Boa gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Voorbeeld: A Vida Boa maakt gebruik van de diensten van een boekhouder (o.a. inboeken facturen) en je gegevens kunnen liggen opgeslagen in een e-mailmarketingsysteem.

Bij het verstrekken van jouw gegevens aan een externe partij legt A Vida Boa in een bewerkersovereenkomst vast dat jouw gegevens niet voor andere doeleneinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. Zo zorgt A Vida Boa voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens bij externe partijen.

N.B.: A Vida Boa stuurt je in een enkel geval een interessante aanbieding van een zorgvuldig uitgezochte externe partij. Zo'n e-mail is afkomstig van A Vida Boa; de externe aanbieder heeft geen toegang tot je gegevens.

Cookies en profilering

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. A Vida Boa gebruikt functionele, analytische en marketing cookies.

Door jouw gegevens - handmatig of met behulp van cookies - te combineren, kan A Vida Boa jou gerichtere content sturen en bijvoorbeeld beter aansluiten bij jouw interesses, voorkennis en producten die je al hebt gekocht.

Bij jouw eerste bezoek aan https://www.portugal-vakantie.info of https://gastvrij.portugal-vakantie.info ben je geïnformeerd over de cookies die A Vida Boa gebruikt en heb je wel/niet toestemming gegeven voor het plaatsen van marketing cookies. Die toestemming is met een toestemmingscookie opgeslagen, zodat je niet bij elk bezoek een cookiemelding krijgt.

Je kan je toestemming altijd aanpassen of intrekken op de cookie-pagina van Portugal vakantie .info: https://www.portugal-vakantie.info/cookies.html of op de cookie-pagina van Gastvrij Portugal: https://gastvrij.portugal-vakantie.info/cookies.html. Op die pagina’s staat ook het volledige overzicht met de cookies die A Vida Boa gebruikt. Hier alleen een korte toelichting.

Functionele of technische cookies
Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ook de cookie die jouw cookie-toestemming opslaat, valt in deze categorie.

Analytische cookies

Performance Based Marketing
De websites https://www.portugal-vakantie.info en https://gastvrij.portugal-vakantie.info maken gebruik van diverse affiliatenetwerken. Hiermee promoot A Vida Boa adverteerders op basis van performance based advertising: de adverteerder betaalt alleen voor daadwerkelijk resultaat. Om deze resultaten te kunnen meten, maken de affiliatepartners gebruik van zogeheten affiliate cookies en matching-data. De cookies worden geplaatst als je klikt op een link van een adverteerder.

Bij de registratie van de vergoedingen krijgt A Vida Boa toegang tot basale, anonieme transactiedata. Het gebruik van affiliatelinks vormt geen gevaar voor de privacy van de bezoekers van https://www.portugal-vakantie.info en https://gastvrij.portugal-vakantie.info.

Bekijk de privacy statements van Daisycon | Tradetracker (volgt)

Websitestatistieken
Websitestatistieken maken gebruik van analytische cookies. Zo ziet A Vida Boa hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina's zijn, en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen.

Voor websitestatistieken maakt A Vida Boa gebruik van de diensten van Sitecounter.be. Binnen deze statistieken worden geen data vastgelegd die te herleiden zijn naar personen (zoals IP-adres of session-ID).

Marketing of tracking cookies
Marketing cookies, ook wel tracking cookies genoemd, houden jouw surfgedrag bij zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Autorespond
A Vida Boa gebruikt Autorespond voor het versturen van e-mails. Als je bijv. inschrijft voor de inspiratiemails, komen je gegevens terecht bij Autorespond.

Autorespond houdt bij welke pagina's mensen op de website bezoeken n.a.v. een mailing. Zo weet A Vida Boa bijvoorbeeld of een e-mailcampagne succesvol is. Ook is het mogelijk om e-mails naar een specifiek deel van de mailinglijst te sturen.

Social media
De Facebook-pixel houdt bij welke pagina’s Facebook-bezoekers bezoeken op https://www.portugal-vakantie.info of https://gastvrij.portugal-vakantie.info. Op basis daarvan is het o.a. mogelijk advertenties te maken, specifiek voor de mensen die een bepaalde pagina hebben bezocht.

Je kan heel gemakkelijk berichten van deze website delen. Voor de social share buttons gebruikt A Vida Boa cookies. A Vida Boa heeft geen inzage in de gegevens die social media verzamelen. Hoe zij omgaan met gegevens, vind je in hun privacy statements.

Bekijk de privacy policy van Facebook.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Ontvang je de nieuwsbrief, dan kan je je altijd met één klik uitschrijven. Via de link 'Je gegevens wijzigen', meegestuurd in elke nieuwsbrief, kan je je gegevens inzien en aanpassen. Mocht je tussendoor je gegevens willen wijzigen of je afmelden voor de mails van A Vida Boa, stuur dan een e-mail.

Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.

Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@avidaboa.nl.

Beveiliging

Met up-to-date beveiligingsmaatregelen beperkt A Vida Boa de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.

De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: alle gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.

Heb je een klacht?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met A Vida Boa. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door A Vida Boa.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

's-Hertogenbosch, 24 mei 2018

 

Andere landen in de Gastvrij-reeks:

» Gastvrij Spanje

Nieuwe adresjes & aanbiedingen

nieuwsbrief tegel

Ja, ik ontvang graag de nieuwste accommodaties, acties en last-minutes rechtstreeks in mijn mailbox: *

Voornaam:

E-mail:

* Je krijgt max. 1x per week een mail. Wij respecteren jouw privacy.

Handige links

Icon toerismeToerisme informatie Portugal, ontdek de leukste plekjes

Icon vliegticketsVliegtickets Portugal, vergelijk prijzen en boek online

Icon vliegticketsAutohuur Portugal, vergelijk prijzen en boek online

Bijzonder Portugal, anders op vakantie in PortugalBijzonder Portugal, anders op vakantie. Rondreizen, wandelen, fietsen, creatieve of wellness vakantie en meer...