Wegwijzer tijdens pousada rondreisPousada in Palmela, Portugal

Pousada rondreizen

Pousada rondreis van 15 dagen Portugal - GuimarãesLekker lange pousada rondreis - via Flextravel. Alle tijd om highlights van Portugal te bekijken: deze pousadarondreis (flydrive) duurt maar liefst 15 dagen. U overnacht in de pousadas van Ourém (Fátima), Murtosa/Torreira, Guimarães, Manteigas (Serra da Estrela), Marvão, Estremoz en Palmela. Soms blijft u twee nachten in dezelfde pousada.

Reisduur: 15 dagen

Website

Bezoek Santiago de Compostela tijdens rondreisBijzonder: langs Pousadas en Paradores - fly-drive, via Flextravel. Ontdek Minho (Noord-Portugal) en Galicië (Noordwest Spanje). Geniet van de natuur, zee, strand en gastronomie. Verken de prachtige stad Porto en bedevaartsoord Santiago de Compostela. U logeert in de mooiste hotels van Spanje en Portugal: de Pousadas en Paradores; kleinschalige, luxe hotels op mooie locaties.

Reisduur: 15 dagen

Website

Pousada rondreis Noord-PortugalRondreis langs pousadas in Noord-Portugal - via SNP, partner van ANWB. Pousada rondreis met (huur)auto door de Minho. U reist langs de stranden van de Atlantische kust, de historische steden Braga en Guimarães, de citadellen van de Minho-vallei en het prachtige wandelgebied Peneda-Gêres. Vlucht en autohuur kunt u los bijboeken.

Reisduur: 8 dagen

Website

Zelf uw rondreis samenstellen? Kijk bij losse pousada overnachtingen » 

 

Acties & aanbiedingen - Pestana Pousadas de Portugal
Overzicht van meer lopende acties, aanbiedingen en arrangementen bij Pestana Pousadas de Portugal.

 

Nieuwe adresjes & aanbiedingen

nieuwsbrief tegel

Ontvang de nieuwste accommodaties, acties en last-minutes rechtstreeks in je mailbox. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief:

Voornaam: *

Achternaam:

E-mail: *

Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van deze nieuwsbrief

Handige links

Icon toerismeToerisme informatie Portugal, ontdek de leukste plekjes

Icon vliegticketsVliegtickets Portugal, vergelijk prijzen en boek online

Icon vliegticketsAutohuur Portugal, vergelijk prijzen en boek online

Bijzonder Portugal, anders op vakantie in PortugalBijzonder Portugal, anders op vakantie. Rondreizen, wandelen, fietsen, creatieve of wellness vakantie en meer...