Rondreis Portugal, voorjaar in AlentejoRondreis Portugal? Proef de sfeer in Lissabon

Rondreis Portugal: langs hotels, bed and breakfast, campings - Nederlandse eigenaren

Rondreis langs campings in PortugalRondreis langs Portugese campingsRondreis langs campings: Rota de Portugal.
Rondreis langs vier campings in een land van Keltisch-Romeinse opgravingen tot hedendaagse kerken en kathedralen. De campings hebben Nederlandse eigenaren. Ze zijn gelegen op het Portugese platteland: bij uitstek een vakantiegebied voor de rust-, cultuur- en natuurminnende vakantieganger.

Met de verschillende klimaatzones, zee, heuvels en bergen is Portugal het hele jaar door een prima vakantiebestemming.

Rondreis in te delen naar eigen wensen.

Prijsindicatie voor 2p met tent of caravan (excl. electriciteit): laagseizoen gemiddeld € 16,50/nacht, hoogseizoen gemiddeld € 19,50/nacht.

Meer info rondreis Portugese campings

Rondreis Noord-Portugal, wijn, wandel, cultuur rondeisRondreis door heel PortugalRondreis Noord-Portugal: wandel, wijn, cultuur arrangement.
Ontdek het veelzijdige, nog onontdekte noorden van Portugal, waar u het jachtige alledaagse leven snel vergeet. U reist langs drie accommodaties van Nederlandse eigenaren. Rust, ruimte, een warm persoonlijk onthaal en culinaire verwennerij staan hoog in het vaandel. De accommodaties zijn uitstekend vanuit Porto bereikbaar en gelegen in mooie wandelgebieden. De wijn neemt hier, zeker in de Douro, een belangrijke plaats in. Aan culturele uitstapjes zal het niet hoeven te ontbreken.
10-daagse Noord-Portugal-rondreis, incl.: verblijf o.b.v. 2-persoons bezetting per kamer/appartement; ontbijt en diner. Excl.: vliegticket en huurauto.

Prijs: € 630 p.p.

Meer info over deze rondreis door Noord-Portugal

Rondreizen via reisorganisaties & overig

Rondreizen Portugal, Beiras, Alentejo, AlgarveRondreizen op Portugal-vakantie.info. Een uitgebreid overzicht van 'kant-en-klare' rondreizen via reisbureaus, individueel of in een groep, per bus, huurauto, fiets en meer... u vindt het op Portugal vakantie .info. Vind uw ideale rondreis.

 

Bekijk rondreizen op Portugal vakantie .info

Pousada rondreizen PortugalPousada rondreizen. Pousadas zijn authentiek, ze horen bij de cultuur en tradities van Portugal. De charmante, luxe hotels zijn ondergebracht in kastelen en kloosters, of gevestigd op plaatsen 'van grote schoonheid'. Ze vormen een netwerk door het hele land en lenen zich prima voor een rondreis.

 

Bekijk pousadarondreizen op Portugal vakantie .info

 
 

Nieuwe adresjes & aanbiedingen

nieuwsbrief tegel

Ontvang de nieuwste accommodaties, acties en last-minutes rechtstreeks in je mailbox. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief:

Voornaam: *

Achternaam:

E-mail: *

Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van deze nieuwsbrief

Handige links

Icon toerismeToerisme informatie Portugal, ontdek de leukste plekjes

Icon vliegticketsVliegtickets Portugal, vergelijk prijzen en boek online

Icon vliegticketsAutohuur Portugal, vergelijk prijzen en boek online

Bijzonder Portugal, anders op vakantie in PortugalBijzonder Portugal, anders op vakantie. Rondreizen, wandelen, fietsen, creatieve of wellness vakantie en meer...