Vrijstaand vakantiehuis met zwembad in rustige Alentejo
Quinta do Pomarinho, vakantielandgoed nabij natuurpark

Vakantiehuizen - van Nederlandstalige eigenaar

Vakantiehuis AlentejoNo Campo, een enkele en vrijstaande quinta in het natuurgebied van de Costa Azul, iets ten zuiden van Grândola. Verbouwd en voorzien van alle gemakken: satelliet tv en internet. Veel terrassen en tuinen. Zitten onder de druivenpergola en uitkijken op de olijfgaard, of op de kurkeiken waar tussen de geiten grazen. Rust en privacy voor de échte Portugal-genieter.

Prijs: € 455-695/week | Personen: 2-4 | Talen: NL, EN, D

Website

Herdade AlentejoHerdade Nave do Grou. In het oosten van de Alentejo, op de grens van natuurreservaat Parque Natural da Serra de São Mamede, ligt Herdade Nave do Grou. Het is een veebedrijf van bijna 100 hectare met stamboek Limousins. Er zijn een zwembad en een eigen stuwmeer. Dé plek voor vakantie op een echte boerderij.

Prijs: € 375-475 /week | Personen: 4 | Talen: NL, P, EN, D, F

Website

Vakantiehuizen Portugal AlentejoVerdemar. Vier orginele Alentejaanse 'montes', gerenoveerd in de stijl van de Alentejo, op het platteland, niet ver van de kust. Eventuele service wordt verleend door nabij gelegen Chambre d'Hôte. Gebruik van zwembad inbegrepen. 7 km van het gezellige Cercal do Alentejo.

Prijs: € 365-1.150/week | Personen: 2-6 | Talen: NL, EN, F, D, P, ES

Website

Vakantiehuizen Portugal AlentejoQuinta do Pomarinho is een vakantieboerderij met vakantiehuizen en een camping te midden van 21 hectare natuur. Het is de plek voor rustzoekers, natuurliefhebbers, wandelaars en overwinteraars. U kunt verblijven in het huisje Casa Redonda, in het Natuurvriendenhuis of in een appartement. Ook is het mogelijk om een groepswandelvakantie te boeken.

Prijs: zie website | Personen: 1-20 | Talen: NL, EN, D, P, F

Website

Vakantiehuizen AlentejoMonte Maravilhas. Drie zorgvuldig gerenoveerde huizen bieden een gerieflijk onderkomen. Een ideale plek om te genieten van natuur, rust en ruimte. 1 km vanaf het authentieke dorp São Martinho das Amoreiras, 13 km vanaf het Santa Clarameer. In de vallei ligt het zwembad met zonneterras. Wandelroutes en twee fietsen voor gebruik aanwezig.

Prijs: € 410-790/week | Personen: 2-14 | Talen: NL, P, D, F, EN

E-mail Website

Vakantiehuis Ferreira do AlentejoO Vale da Mudança. Een comfortabel vakantiehuis en 2 originele herdershutten, allemaal met privé-terras, op 15 km van Ferreira do Alentejo. Rustige omgeving voor wandel- en fietstochten. Het royale zwembad met de overdekte cabana ligt op korte afstand van het vakantiehuis en de herdershutten.

Prijs: € 245–s805/week | Personen: 1-4 | Taal: NL, EN, D, P

E-mail Website

Vakantiehuis omgeving Grandola, Alentejo, PortugalCasas-Margarida. Eeuwenoud huisje, aan de rand van karakteristieke dorpskern, in de uitgestrekte kurkeikenbossen van de Alentejo (Grândola), prachtig uitzicht over de bergketen. Vogels, rust. Strand op 20 km afstand (over rustige landweg), Lissabon op 120 km (over filevrije snelweg).

Prijs: € 280/week | Personen: 2-4 | Taal: NL, P, EN, D

E-mail Website

Vakantiehuizen aan rand natuurgebied, Portugal Alentejo /Monte da Gravita. Temidden van glooiende heuvels en piepkleine witte dorpjes, ligt net buiten Vale Ferro het landgoed Monte da Gravita. De weldadige rust en overweldigende natuur garanderen u een ontspannen vakantie. Rustige stranden op 25 km en in Odemira (20 km) kunt u terecht voor uw boodschappen. De drie gezellige huizen bieden alle comfort.

Prijs: vanaf € 250/week | Personen: 2-5 | Taal: NL, EN, D, P

E-mail Website

Verhuurbedrijven & reisbureaus vakantiehuizen Alentejo

Natuurhuisje in Alentejo PortugalNatuurhuisje.nl. Vakantiehuizen in regio Costa de Lisboa, gelegen in een landelijke omgeving en in de natuur. Je boeking draagt ook bij aan de natuur: voor elke geboekte overnachting plant Natuurhuisje.nl een boom.

 

Website

[ pag. 1 | 2 ]
Zoek vakantiehuis Alentejo op de kaart
 

Natuurhuisje in AlentejoNatuurhuisje.nl: landelijk gelegen vakantiehuizen in Alentejo.

Vakantiehuis in Alentejo PortugalBooking.com: ook veel keuze uit mooie vakantiehuizen in Alentejo.

 

Nieuwe adresjes & aanbiedingen

nieuwsbrief tegel

Ja, ik ontvang graag de nieuwste accommodaties, acties en last-minutes rechtstreeks in mijn mailbox: *

Voornaam:

E-mail:

* Je krijgt max. 1x per week een mail. Wij respecteren jouw privacy.

Handige links

Icon toerismeToerisme informatie Alentejo, ontdek de leukste plekjes

Icon vliegticketsVliegtickets Portugal, vergelijk prijzen en boek online

Icon vliegticketsAutohuur Portugal, vergelijk prijzen en boek online

Bijzonder Portugal, anders op vakantie in PortugalBijzonder Portugal, anders op vakantie. Rondreizen, wandelen, fietsen, creatieve of wellness vakantie en meer...