Pousada van Amares, Noord-PortugalUitzicht vanaf Pousada S. Teotonio in Valença do Minho

Pousadas Noord-Portugal

Pousada in natuurpark Peneda-Gerês, Noord-PortugalPousada Gerês - Caniçada (Natuur Pousada). Bezoekt u het bekende Nationaal Park Peneda-Gerês, overweeg dan eens luxe te overnachten in deze pousada. Vanaf de unieke locatie hebt u wijds uitzicht over de Cávado-rivier en het natuurpark.

Pousada in Gerês-Candiça rechtstreeks boeken bij Pousadas de Portugal »
Pousada in Gerês-Candiça boeken via Booking.com »

Pousada Amares, nabij natuurpark Peneda-GerêsPousada Mosteiro de Amares (Historische Design Pousada), grenzend aan het Peneda-Gerês nationaal park, natuurgebied, en vlakbij de religieuze stad Braga. De Historische Design Pousada is gevestigd in een voormalig klooster; de inrichting van de kamers is modern.

Pousada in Amares rechtstreeks boeken bij Pousadas de Portugal »
Pousada in Amares boeken via Booking.com »

Pousada in Viana do CasteloPousada Viana do Castelo (Charmante Pousada). Dit luxe hotel ligt hoog op de heuvel van Santa Luzia met haar dominerende monumentale kerk. Geniet in de haven van badplaats Viana do Castelo van vers gevangen vis uit de oceaan, of bezoek de eeuwenoude binnenstad.

Pousada in Viana do Castelo rechtstreeks boeken bij Pousadas de Portugal »
Pousada in Viana do Castelo boeken via Booking.com »

Pousada GuimarãesPousada Mosteiro de Guimarães (Historische Pousada). Gelegen op loopafstand van het historische centrum van Guimarães, de 'geboorteplaats' van Portugal. Wandel door de smalle, middeleeuwse straatjes, bezoek het kasteel, ontdek de historie van Portugal... U verblijft in een voormalig klooster bovenop een heuvel.

Pousada Sta. Marinha in Guimarães boeken bij Pousadas de Portugal »
Pousada Sta. Marinha in Guimarães boeken via Booking.com »

Pousada Valenca do Minho, Noord-PortugalPousada Valença, Valença do Minho (Charmante Pousada). Gelegen binnen de muren van het dubbel ommuurde fort van Valença do Minho. Vanaf het fort hebt u indrukwekkend uitzicht over de rivier de Minho en de plaats Tui in Spanje. De vele winkeltjes met ambachtelijk handwerk maken het grensstadje geliefd bij Spaanse dagjesmensen.

Pousada in Valença do Minho rechtstreeks boeken bij Pousadas de Portugal »
Pousada in Valença do Minho boeken via Booking.com »

Pousada in Bragança, PortugalPousada Bragança in de regio Trás-os-Montes (Charmante Pousada). Een charmante pousada vanwege het prachtige uitzicht op Bragança en haar kasteel. Deze hoofstad van Trás-os-Montes ('achter de bergen') vindt u in een bergachtige, ruige streek, in het uiterste noordoosten van Portugal.

Pousada in Bragança rechtstreeks boeken bij Pousadas de Portugal »
Pousada in Bragança boeken via Booking.com »

Pousada Alijo Noord-PortugalPousada Palacete Alijó, Douro (Charmante Pousada). Gelegen in de oude stad Alijó, het hart van de Douro wijnregio. Hier vindt u de vermaarde quinta's: landgoederen met druiventerrassen. Wijnliefhebbers komen alles te weten over de productie van wereldberoemde portwijnen.

Pousada in Alijó rechtstreeks boeken bij Pousadas de Portugal »
Pousada in Alijó boeken via Booking.com »

 

Pousadas Noord-Portugal op de kaart

 

Pousada rondreizen Noord-Portugal

Bezoek Santiago de Compostela tijdens rondreisNieuw: langs Pousadas en Paradores - fly-drive, via Flextravel. Ontdek Minho (Noord-Portugal) en Galicië (Noordwest Spanje). Geniet van de natuur, zee, strand en gastronomie. Verken de prachtige stad Porto en bedevaartsoord Santiago de Compostela. U logeert in de mooiste hotels van Spanje en Portugal: de Pousadas en Paradores; kleinschalige, luxe hotels op mooie locaties.

Reisduur: 15 dagen

Website

Pousada rondreis Noord-PortugalRondreis langs pousadas in Noord-Portugal - via SNP, partner van ANWB. Pousada rondreis met (huur)auto door de Minho. U reist langs de stranden van de Atlantische kust, de historische steden Braga en Guimarães, de citadellen van de Minho-vallei en het prachtige wandelgebied Peneda-Gêres. Vlucht en autohuur kunt u los bijboeken.

Reisduur: 8 dagen

Website

 

Pousada rondreizen PortugalPousada rondreizen v.a. € 495 (Girassol)
Pousada Specials zijn scherp geprijsde fly drive rondreizen langs luxe pousadas.

Acties & aanbiedingen - Pestana Pousadas de Portugal
Overzicht van lopende acties, aanbiedingen en arrangementen bij Pestana Pousadas de Portugal.

 

Nieuwe adresjes & aanbiedingen

nieuwsbrief tegel

Ja, ik ontvang graag de nieuwste accommodaties, acties en last-minutes rechtstreeks in mijn mailbox: *

Voornaam:

E-mail:

* Je krijgt max. 1x per week een mail. Wij respecteren jouw privacy.

Handige links

Icon toerismeToerisme informatie Noord-Portugal, ontdek de leukste plekjes

Icon vliegticketsVliegtickets Portugal, vergelijk prijzen en boek online

Icon vliegticketsAutohuur Portugal, vergelijk prijzen en boek online

Bijzonder Portugal, anders op vakantie in PortugalBijzonder Portugal, anders op vakantie. Rondreizen, wandelen, fietsen, creatieve of wellness vakantie en meer...